En kamp på det jævne, men en sikker sejr.

image
27. september 2015 kl. 20:11
I en kamp på det jævne lykkedes det alligevel for kammeraterne at score 6 gange

Kampen mellem Give og Hover IF endte med en 1-0 sejr til Give og dermed var der lagt extra pres på kammeraterne i dagens kamp mod FB. En sejr var nødvendig for stadig at holde Give lidt på afstand. Især med henblik på at de 2 klubber jo snart mødes. Hover ligger og lurepasser på 3. pladsen hvis det skulle kikse for enten Give eller Kammeraterne.

Fra start i dagens kamp virkede kammeraternes spillere umotiverede og uengagerede. Det var meget enmands præstationer, for meget dribleri og for langsomt spil opad banen. Kammeraterne havde svært ved at finde rytmen. Heldigvis for de blå var dagens modstander sjældent farlig foran kammeraternes mål, men med et par hurtige spillere oppe foran skulle man tage sig i agt for hurtige kontraer, og et par stykker af slagsen havde FB da også i kampens første halvdel.
I det 13. minut får kammeraterne bolden lige udenfor FB´s straffesparksfelt og bolden bliver hamret ind bag en sagesløs FB målmand. 1-0 til kammeraterne.
I det 18 minut får FB en kæmpe chance i feltet men spilleren sparker langt over mål.
I det 30 minut får kammeraterne igen muligheden for et spark fra kanten af feltet og hermed bliver det til 2-0 til de blå fra søndermarken. Hvilket også er resultatet af 1. halvleg.

Efter en "gedigen" skideballe i pausen, skulle kammeraterne rette op på det "dårlige" spil i 1. halvleg. Men det er FB der presser fra starten af.
Fremme ved det 60 minut kommer nu 10 gyldne minutter fra kammeraternes side.
I det 60. minut bliver det til 3-0 på et fremragende hovedstød.
Bare 4 minutter senere, i det 64 minut bliver det til 4-0. Kampen er på nuværende tidspunkt fuldstændig lukket. FB har mistet modet og prøver bare at få den sidste tid til at gå.
I det 69. minut bliver det til 5-0, en kammespiller får bolden i dybden og er alene med FB´s målmand, som bliver fint afdriblet og der kan scores i det tomme mål.
I det 83. minut kommer så det sidste mål til slutresultatet 6-0.
6-0 på en dårlig dag må siges at være temmelig godt.

Næste modstander er: Tørring/Ølholm, søndag den 4 Oktober kl. 14.00 ved Langskovhallen Ølholm.
Næste hjemmekamp er: søndag den 11 Oktober, kl. 14.00 modstander er Aale U & I.