Menu

Retningslinjer ifb. med kampe

image

Retningslinjer for opførsel i forbindelse med kampe.

  1. Man spiller der hvor man bliver bedt om eller er udskiftet uden vrøvl og uden at gå sin vej fra banen eller udskiftnings området lige meget hvornår det er i kampen og lige meget hvordan det er gået holdet eller en selv i kampen.
  2. Vi opfører os godt og kommer ikke med kommentarer til hverken modspiller eller dommer eller tilskuer lige meget hvordan disse spiller, dømmer eller opfører sig.

  3. Hvis man bliver sparket ned eller på anden måde forulempet lader man dommeren om at bedømme situationen og hvis han af den ene eller anden årsag - f.eks. fordi han ikke ser situationen - ikke dømmer noget, så spiller vi videre uden at vi på nogen måde lader os mærke med situationen.

  4. Vi spiller til og forsøger at vinde kampene, men vi spiller ikke svinsk eller overdrevet hårdt og vi accepterer nederlag uden at skulle tage revanche på andre måder.

  5. Der hilses af efter kampene ved håndtryk og en venlig hilsen og intet andet. Især går man ikke på nogen måder i diskussion eller konfrontation med dommeren eller modpartens spillere, træner/ledere, tilskuere, forældre mm. efter en kamp.

  6. Ingen forlader omklædningsrummet inden al tøjet er optalt og afleveret og det er fuldstændig lige meget hvor mange busser der går i mellemtiden eller hvilken bil der venter på jer.

Hvis man ikke kan leve med ovenstående seks punkter så skal man ikke spille i Vejle Kammeraterne.

Vedtaget af bestyrelsen den 9 Juli 2012
Revideret af bestyrelsen:

- 15 Maj 2013
- 30 Januar 2014

Luk