Menu

Nye æresmedlemmer

image
Preben Jørgensen
07. marts 2023 kl. 10:08
Nye æresmedlemmer udnævnt ved klubbens træner/lederfest.

Ved klubbens træner/lederfest den 3 Marts 2023, afholdt i lokaler hos Conrad, blev der udnævnt 2 nye æresmedlemmer. 
Titlerne gik til Jens Jørgen Larsen (Styrke) og Torben Petersen (TP).

Jens Jørgen Larsen (Styrke)

Jens Jørgen Larsen, eller Styrke, som han bliver benævnt i daglig tale, har været aktiv i klubben, næsten fra da ruder konge var knægt. Han har igennem tiderne bestridt utallige poster i Vejle Kammeraterne, det være sig som spiller, spillende seniortræner, ungdomstræner, bestyrelsesarbejde, ungdomskampleder, opkridtningsteam og meget mere. Man går sjældent forgæves for en hjælpende hånd hos Styrke. Han er altid frisk på at give en hånd med hvor det end nu brænder i klubben. Så en stor tak for en god og gedigen indsats med frivilligt arbejde hos Vejle Kammeraterne og tillykke med ærestitlen.

 

Torben Petersen (TP)

Torben Petersen, eller TP som han bliver kaldt i daglig tale, har vel været der næsten lige så længe som Styrke måske endda længere. TP har som frivillig i Vejle Kammeraterne udført utallige mange opgaver i klubben. Ungdomsarbejde, bestyrelsesarbejde, Seniorafdelingen, Kasserer, Støttefonden, Cafeteriet og mange andre ting. 
Har man brug for et godt råd, lidt sparring mht. klubbens økonomi eller en hjælpende hånd, så siger TP sjældent nej. Tak for den kæmpe indsats som du har ydet hos Vejle Kammeraterne og vi håber på at du har mod på mange år endnu. Et stort og velfortjent tillykke med ærestitlen.

Luk