Svær kamp, men med rigtig vinder.....

image
04. september 2015 kl. 00:05
Topopgør på Søndre Stadion

Dagens modstander, Give Fremad havde inden aftenens opgør, kun tabt en enkelt kamp, dette mod Hover IF, så der var lagt op til topkamp på Søndre Stadion.
Kammeraterne har endnu ikke tabt i dette efterår, så det ville blive spændende at se om aftenens modstander kunne stikke en kæp i hjulet for kammeraterne. Især efter kammeraternes knusende 11-1 sejr i deres sidste kamp, kunne man frygt at de ville tage lidt for let på opgøret mod Give.
Det skulle vise sig at spillerne godt var klar over at dette var en ny modstander og dette var en ny kamp.
Kampens første par minutter gik på at holdene lige skulle se hinanden an, kammeraterne havde dog en smule overtag i kampens første fase.
I det 13. minut kommer kammeratene fortjent foran med 1-0.
Efter scoringen kommer Give lidt mere frem ad banen og presset øges mod kammeraternes mål, og efter 30 minutters spil øges presset på holdet, idet kammeraterne bliver tildelt et gult kort og må derfor spille de næste 10 minutter med kun 10 mand. Give presser godt på for at få det udlignende mål men de blå fra søndermarken holder dog flot stand, og med 5 minutter tilbage af 1. halvleg bliver kammeraterne igen fuldtallige. I halvlegens sidste minut får Give tildelt et gult kort og må starte 2. halvleg med 10 mand på banen.
1. Halvleg slutter med en 1-0 føring til kammeraterne.
I starten af 2. halvleg er det kammeraterne der er spilstyrende, især på baggrund af at Give starter halvlegen med 10 mand.
Give holder dog fornuftigt stand, og efter 10 minutter af 2. halvleg bliver Give igen fuldtallige. Begge hold har gode chancer for yderligere scoringer, især Give har et par fæle afbrændere foran kammeraternes mål.
Og som det tit er når det ene hold øger presset så scorer det andet hold. Dette sker også i aftenens kamp.
Et indlæg bliver rettet af inde foran Gives mål og kammeraterne fører nu med 2-0, der er spillet 55 minutter af kampen. Giver presser yderligere på, men fæle afbrændere gør at da de 90 minutter er gået er stillingen stadig 2-0 til kammeraterne.
Men i det første minut af dommerenes tillægstid lykkedes det Give at få reduceret til stillingen 2-1.
Kammeraterne holder dog flot stand og kan nu sætte yderligere 3 point ind på kontoen.
6 kampe, 6 sejre og en målscore på 26-5 ser det ganske fornuftigt ud.

Holdets næste kamp er mod Vejle FC og kampen spilles Søndag den 13-9 kl. 13.00 på Vestre stadion.