Man ved at lokalderbys altid er svære opgør, klubberne, spillerne, lederne kender hinanden vældig godt.
Derfor ved man aldrig hvad sådan en kamp kan byde på.
De blå fra søndermarken skulle denne tidlige søndag eftermiddag møde de grønne fra vestbyen på Vestre stadion.
Et vestre stadion der bar præg af mange timers regn. Så en regnvåd og tung bane ventede spillerne fra begge hold.
Kampen skulle efter planen starte kl. 13.00 men måtte udsættes i ca. 25 minutter idet kampens dommer ikke var mødt på stadion.

Fra kampens start var det kammeraterne der satte sig solidt på spillet. Flotte hurtige kombinationer lavet af kammeraternes spillere satte hurtigt frustrationer igang hos Vejle FC´s spillere.
Efter 18 minutter bliver det 0-1 på et flot gennemspillet angreb.
I det 25 minut bliver det til 0-2.
På dette tidspunkt havde VFC endnu ikke tilspillet sig nogen nævneværdig chance.
Kombinationerne flød stadig flot for kammeraterne og det ene flotte angreb efter det andet bølgede mod Vejle FC´s mål.
I det 40 minut får kammeraterne lagt en høj bold ind i VFC´s straffesparksfelt og på et fremragende hovedstødsmål bliver det til 0-3, hvilket også er stillingen ved pause.

I starten af 2. halvleg virker det som om kammeraterne har glemt det fine kombinationsspil op af banen, nu bliver spillet krampagtigt og man vælger de svære løsninger i stedet for de enkle, nemlig hurtigt kombinationsspil op ad banen.
I det 61 minut lykkedes det dog at få yderligere scoret til 0-4.
Vejle FC´s målmand må herefter trække sig ud af kampen med en skade og de vælger at sætte en markspiller på mål.
Kammeraterne har på nuværende tidspunkt styr på begivenhederne men spiller flyder ikke som det gjorde i 1. halvleg.
Da kampen runder de 80 minutter går det alligevel stærkt med scoringerne.
Kammeraterne kommer foran med 0-5 i det 83 minut og scorer yderligere til 0-6 i det 88 minut og slutter af med en scoring i det 90 minut så de nu fører med 0-7. I det 91. minut lykkedes det så endelig for Vejle FC at få reduceret til 1-7. Hvilket bliver kampens resultat.

Næste kamp bliver topopgøret mod Hover IF på Hover stadion. Kampstart er Søndag den 20-9-2015 kl. 11.00