Ikke nogen nem kamp

image
21. august 2015 kl. 00:06
Et langt sejt træk før sejren var i hus

Tørring/Ølholm var før aftenens kamp placeret sidst i puljen, så på papiret så det ud til at blive en overkommelig affære for kammeraterne. Men det skulle vise sig at være sværere end beregnet. Med 11 mand på egen banehalvdel var det noget af en forsvarsbastion kammeraterne skulle igennem.
Kammeraterne havde bolden meget og spillede fornuftigt op ad banen, men et kompakt Tørring/Ølholm forsvar gjorde det svært.

Man skulle også helt frem til det 37. minut før det lykkedes for kammeraterne at bringe sig foran med 1-0.
Nu var Tørring/Ølholm nød til at komme fremad på banen for at udnytte muligheden for udligning, dette ville så skabe lidt mere plads til kammeraternes angribere. Men de stod stadig meget kompakt i de bagerste rækker.
1-0 var stillingen ved halvleg.

Fra 2. halvlegs start var det stadig kammeraterne der var toneangivende.
I det 67. minut lykkedes det igen for kammeraterne at få bolden i mål til 2-0 føring, og bare 8 minutter senere blev det til 3-0.
I det 87. minut bliver der dømt et korrekt straffespark til kammeraterne og denne udnytter de til slutresultatet 4-0.
Alt i alt en gennemsolid indsats fra de blå.

Næste kamp er ude mod Aale, Tirsdag den 25 August kl. 18.30 på Aale stadion.