03. maj 2016 kl. 22:29
2 vidt forskellige halvlege.....

U13 Drenge B skulle møde lokalrivalerne fra Vinding SF i aftenens opgør på Søndre Stadion.
U13 drenge B var kommet godt fra sæsonstart og var en overgang 1. i puljen.
Så mødte de Amnitsbøl/Jerlev i forrige kamp og den kamp tabte de blå fra søndermarken klart, især da Amnitsbøl havde taget 6 spillere med fra deres mesterrække hold.

Så det var spændende om kammeraterne kunne revancere sig mod Vinding.
Det var Vinding der kom bedst fra start og kammeraterne havde svært ved at komme fri af egen forsvarszone. Vinding pressede godt på og de blå måtte i starten af kampen nøjes med enkelte kontramuligheder som for det meste løb ud i sandet, da spillerne hos kammeraterne havde den opfattelse at de enkeltvis kunne drible sig igennem hele vindings forsvar, så i stedet for at gøre det simple, nemlig at spille sig igennem, så valgte de blå den svære løsning, nemlig drible, drible og atter drible for derefter at miste bolden.

Vinding kommer dog også foran på et skud udefra.
Senere bliver det til 2-0, kammeraterne har nu fået sporadiske chancer og er da også tæt på et par gange.
Vinding ser ud til at lukke kampen med scoringen til 3-0 og senere bliver det 4-0 inden kampens dommer fløjter til halvleg.

4 scoringer i 2. halvleg så ud til at blive svært for de blå, ihvertfald i forhold til de chancer de havde i 1. halvleg.
Der kommer ingen scoringer i 2. halvleg og vinding vinder fortjent med 4-0.