Tæt på, men alligevel langt fra.....

image
12. maj 2016 kl. 21:24
Et knebent nederlag på 1-2 til Seven Oaks

Efter sidste kamps kæmpe sejr over Vejle FC med cifrene 12-1, skulle 2. holdet i serie 5 møde FC Seven Oaks.
Seven Oaks var kommet godt fra turneringsstart med 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag.
Begge hold får en forsigtig start på kampen, der er ikke de store muligheder til nogen af holdene, men Seven Oaks er tættest på en scoring i løbet af de første 25 minutter.
I det 30. minut lykkedes det så for Seven Oaks at passere en, ellers glimrende spillende målmand Bo i kammeraternes mål.
Bare 5 minutter senere får en Seven Oaks spiller en friløber og dribler fint uden om en fremstormende Bo i kammeraternes mål, han skal nu bare placere bolden i et tomt mål, men spilleren rammer desværre, for ham den ene opstander og løber ud til målspark.
Lige før pausefløjtet har Seven Oaks igen en mulighed for at øge føringen, men bolden rammer lige toppen af overliggeren. Så resultatet ved halvleg er en kneben 1-0 føring til FC Seven Oaks. Hjemmeholdet har indtil da ikke haft de helt store muligheder.

Fra 2. halvlegs start er det kammeraterne der er toneangivende, og mulighederne begynder nu at komme. Et par skudforsøg og enkelte hjønespark fører dog ikke til nogen scoring.
I det 59. minut dømmer kampens dommer straffespark til Vejle Kammeraterne. Skuddet bliver placeret nederst i venstre hjørne men Seven Oaks målmand halvklarer skuddet og på riposten får kammeraterne prikket bolden i mål til 1-1.
Bare 9 minutter senere får Seven Oaks lagt et indlæg ind fra højre og helt over til bagerste stolpe, hvor en fri umarkeret Oak spiller ingen problemer har med at score til en føring på 1-2.
Kammeraterne har meget spil i denne perode, men det er ikke de store muligheder kammeraterne har haft i denne periode, de har bolden meget men særlig farlig er kammeraterne ikke.
Efter de 90 minutter bliver det FC Seven Oaks som trækker sig sejrrigt uud af opgøret.
Resultatet bliver på 1-2 til Seven Oaks.