Menu

Op på hesten igen....

image
03. maj 2016 kl. 23:02
Det var ikke til at se, at kammeraterne knebent tabte 4-3 til bredballe for bare 3 dage siden.

Efter sidste Lørdags nærved og næsten kamp mod Bredballe IF og et knebent 4-3 nederlag, var det spændende om kammeraterne kunne rejse sig til dagens kamp mod Skjold SS. Skjold som inden dagens kamp lå lige under kammeraterne med 1 point færre.

Efter de første par minutter så det ud til at kammeraterne ikke havde nogen problemer med sidste lørdags nederlag til Bredballe, allerede i det 3. minut havde kammeraterne bolden i nettet men desværre var målscorer Teis offside.
Men de blå havde da bevist at det kunne trænge igennem skjolds forsvarslilnjer.
I det 5. minut giver det så bonus, Teis tager et par solodriblinger i skjolds straffesparksfelt og udplacerer målmanden og kammeraterne fører nu med 1-0. En dejlig start på kampen.

I det 21. minut formår de blå at brænde en 100% chance, og i det 30. minut har Teis et skud på den ene opstander. Jo kammeraterne får skabt mange chancer men bolden skal jo i mål for at tælle, Skjold har på daværende tidspunkt ikke meget at byde på og det som kommer har Jakob helt styr på i kammeraternes mål.

Morteza vil også være med og i det 37. minut lykkedes det ham at udplacere Skjolds målmand og udbygge kammeraternes føring til 2-0. Bare 6 minutter senere er Morteza på pletten igen.
Kammeraterne får et hjørnespark. Sparket ind i feltet bliver forlænget ved hovedstød og bolden lander lige for fødderne af Morteza som ikke har problemer med at få bolden i nettet til stillingen 3 - 0.

Resultatet ved halvleg er 3-0 til kammeraterne.

Efter pausen fortsætter kammeraterne spillet fra 1. halvleg og i det 47. minut, rammer Morteza ikke bolden efter et indlæg fra siden. Målet var ellers helt tomt, men han sparker forbi bolden og chancen løber ud i ingenting.
Kammeraterne har helt styr på begivenhederne og Skjold er meget fattige på muligheder.

I det 58. minut får Najib bolden i venstre side og med et par fikse træk er han alene med en fremadstormende målmand. Najib placerer bolden sikkert i det fjerneste målhjørne til stillingen 4-0. Kampen ser nu ud til at være afgjort. Skjold prøver febrilsk at skubbe bolden længere frem på banen men kammeraterne står ganske sikkert i personer som Iver, Aron, Mikkel mv.

De sidste 30 minutter bølger spillet frem og tilbage, Skjold har ikke de store muligheder og de få de har har Jakob sikkert styr på.
Kammeraterne har da også muligheder men mangler lige det sidste held i deres afslutninger.
Kampens resultat efter 90 minutter er 4-0 til kammeraterne. Så pt. er holdet placeret på en 3. plads med 12 point og 3 point op til de 2 nærmeste rivaler og med en kamp mere end begge hold.

En flot og gedigen indsats af alle på holdet.

Næste kamp er: Søndag den 8 Maj mod Løsning i Løsning.