U13 Mesterrække puljevinder

image
11. juni 2016 kl. 23:03
For 2. sæson i træk lykkedes det for kammeraternes U13 drenge at blive puljevindere

Mindst en sejr i dagens kamp mod Hedensted IF skulle der til for at U13 drengene mesterrække kunne kåres som puljevindere.
Det var derfor nogle spændte drenge og træner som mødte frem på sdr. stadion, hvor kampstart var kl. 12.00.

Fra første fløjt var det kammeraterne der var de dominerende og holdet havde hurtigt styr på begivenhederne.
Allerede efter 4 minutters spil kommer de blå foran med 1-0, og bare 4 minutter senere bliver det til 2-0.
Det var kammeraterne her, der og alle vegne, drengene havde helt styr på tingene og de få sporadiske angreb Hedensted havde fik en solid spillende Yannick sat en stopper for. Ligeledes var Emil og Clausen en sand fornøjelse at følge i 1. halvleg. Dette var også med til at løfte holdkammeraterne og holdet spillede flot pasningsspil og havde mange gode indlæg, som desværre for det meste løb ud i ingenting.
I det 12 minut bliver det til 3-0 og kampen var hermed reelt afgjort, det var ihvertfald ikke til at se hvordan Hedensted skulle score 3 mål bare for at opnå uafgjort.
3-0 var også resultatet ved halvleg.
i 2. halvlegs 1. minut bliver det til 4-0. Hedensted foretager herefter et par rokeringer og dette gør så at de kommer lidt længere frem på banen og bliver en smule mere farlige end de var i 1. halvleg.
I det 41. minut lykkedes det så for Hedensted at få reduceret til 4-1, herefter er det som om panikken et øjeblik breder sig hos de blå drenge, men en fast stemme fra træner Tommy Grøn på sidelinien får dog sat ro på drengene igen.
Efter en times spil fløjter kampens dommer kampen af og kammeraterne kan med en 4-1 sejr lade sig fejre som puljevindere for 2. sæson i træk.
Et stort TILLYKKE til drengene, træneren og ikke mindst til forældrene for den store opbakning der har været til holdet hele sæsonen igennem.