image
11. oktober 2015 kl. 17:07
En halvleg var nok til at afgøre kampen mod Aale

Sølle 5 point skilte rækkens nr. 1 Vejle Kammeraterne og rækkens nr 4 Aale U&I inden dagens kamp, hvor de 2 hold skulle mødes på Søndre Stadion.
Så der var lagt op til spænding, om Aale kunne sætte en kæp i hjulet for et velspillende Vejle Kammeraterne. Vejle Kammeraterne mødte op til dagens kamp med en 5-0 sejr sidste weekend over Tørring/Ølholm. Aale mødte op på Søndre stadion med 4 sejre og 1 uafgjort i deres sidste 5 kampe.
Kammeraterne var op til dagens kamp plaget af et par skader hos et par spillere, mens andre var blevet friske til dagens kamp.
Fra kampens start virkede det som om kammeraterne var mere motiverede end dagens modstander.
I det 13. minut får kammeraterne en friløber i venstre side og spilleren trækker på tværs ind i Aale´s straffesparksfelt og placerer bolden i målmandens korte hjørne, 1-0 til de blå.
Kammeraterne er fra dette tidspunkt spilstyrende i kampen og med hurtige folk på kanterne har Aale´s forsvar rigeligt at se til.
I det 30. minut får de blå en friløber midt for Aale´s mål og en sikker scoring til 2-0. Samtidig får en Aale spiller det gule kort for brok.
8 minutter senere er det gal igen foran Aale´s mål. Aale´s målmand får bolden og vil så spille bolden på tværs til en medspiller, men en kammefod kommer imellem og har herefter et tomt mål at score i. 3-0 til de blå.
Bare 4 minutter senere er det galt igen, en frispilning igen og sikker scoring til 4-0. Dette i det 42. minut.
I det 44. minut bliver det til 5-0, et skud fra kanten af feltet halvklares af Aale´s målmand men en kammespiller har fulgt godt op og kan sikkert score til 5-0. Dette var også resultatet ved halvleg og kampen var i realiteten afgjort på daværende tidspunkt.

I starten af 2. halvleg slapper kammeraterne en smule mere af og Aale kommer lidt mere med ind i spillet, dog uden at være farlige på nogen måder.
Meget af spillet foregår nu omkring midten af banen.
I det 62. minut får kammeraterne scoret til 6-0 på nogle dejlige finter der fuldstændig sætter Aale forsvarerne af og herefter er det en smal sag at få bolden i nettet.
Kampens dommer kommer nu ret kraftig i fokus, da han i det 76. minut giver 2 gule kort til 2 kammespillere. Kammeraterne må nu spille de næste 10 minutter med kun 9 mand på banen.
Bare 10 minutter senere er dommeren igen i fokus da han giver en kammespiller det røde kort. Kammeraterne spiller kampen til ende med 10 mand på banen og vinder særdeles fortjent med 6-0.

Næste modstander er: Lørdag den 17 Oktober kl. 15.30 på Nr. Snede stadion mod EIF/NSG.