Et fortjent nederlag

image
24. oktober 2015 kl. 19:25
Puljens nr 1 og 2 tørnede sammen i en kamp om puljens 1. plads.

I dagens kamp kunne Vejle Kammeraterne sikre sig 1. pladsen i puljen, en 1. plads man har haft næsten fra sæsonstart. 3 point skilte de 2 hold ad inden dagens kamp.
I kampens første fase kigger holdene lige hinanden ad, herefter tager Give stille og roligt teten i kampen.
Efter 16 minutter giver det pote og hjemmeholdet bringer sig foran med 1-0. Kammeraterne har svært ved at finde rytmen, der er mange fejlafleveringer, 2. bolde bliver ikke vundet mm.
I det 26 minut bliver det så 2-0 til hjemmeholdet og igen ser kammeraternes forsvar ikke for godt ud.
Nu er det Give der sidder fuldstændig på kampen, kammeraterne kommer kun til sporadiske chancer.
I det 31. minut går det galt igen og kammeraterne virker rystede og har svært ved at finde modtrækket til et udmærket spillende Give mandskab.
Give får et gult kort i det 46. minut og må starte 2. halvleg med 10 mand.
Fra start af 2. halvleg er det kammeraterne der får overtaget på kampen. 2 store chancer inden for de første 15 minutter til Mervin som dog brænder i begge tilfælde, havde der været mål på begge chancer ville kampen have været helt åbent igen. Kammeraterne har nogenlunde fundet rytmen og det er de små mariginaler der afgør at kammeraterne ikke får scoret.
I stedet slår Give kontra og får lukket og slukket for kampen med en scoring til 4-0 i det 62. minut. Herefter skal Give bare stille og roligt køre resultatet hjem.
I det 93. minut bliver kammeraterne ramt af et gult kort og ganske kort efter fløjter kampens dommer kampen af.
Resultatet betyder nu at begge hold ligger med 33 point, men med Give bedst i indbyrdes opgør og dermed har de overtaget puljens 1. plads og kan selv afgøre det i sidste spillerunde om den skal blive i Give.
Som det ser ud pt. så er Kammeraterne ligeledes rykket op i Serie 3 fra næste sæson idet de ligger blandt de 12 bedste 2. pladser i turneringen.
Næste modstander bliver på Søndag den 1-11-2015 kl. 11.00 hvor Vejle FC gæster Søndre Stadion i sæsonens sidste kamp.